Nyheder

Nyheder

Her kan du følge projektet og relevante nyheder ifbm. offentliggørelse af lejere, åbning af p-kælder, åbningsceremoni af pladsen og meget mere…

Udlejning af boliger er åbnet – kontakt vores mægler for mere information.

Kommende åbninger i hjertet af Aalborg

Budolfi Plads ÅBNEDE D. 16. november 2019

Vi har ventet på det i årevis, og lørdag den 16. november skete det endelig. Det helt nye Budolfi Plads i hjertet af Aalborg åbnede officielt.

Det var selvfølgelig med tale fra Aalborgs borgmester Thomas Kastrup-Larsen, gratis nissehuer og balloner til de mindste og barnlige sjæle, musik fra den lokale kunstner Gregers Løvendahl Mogstad, lysshow på bygningerne og lidt lækkert til ganen.

Her kunne aalborgenserne komme ned og få gratis æbleskiver og gløøg/varm kakao. I forbindelse med åbningen havde vi indgået et samarbejde med den nye REMA 1000 Budolfi Plads, som sponsorere 2000 gratis æbleskiver med tilbehør, samt Sparkassen vendsyssel Aalborg , der stod klar med gløgg og varm kakao.

Vi har glædet os helt vildt til åbningen af pladsen og vi var så stolte af de mange folk, der havde trodset november vejret.

Aktuel ÅBNEDE D. 15. november 2019

Fredag den 15. november 2019 åbnede Lars Helmuth og teamet dørene for det nye spisested i Aalborg.

AKTUEL råder over to koncepter under samme tag! På gadeplan finder du Aktuel, hvor du kan få din morgenmad eller frokost med på farten lavet af Surdejsbageren. Ovenpå finder du en café, hvor den traditionelle brunch er skiftet ud med originale morgenmadsoplevelser, og den sædvanlige cafémenu er byttet ud med rustikke retter, som du selv sammensætter. 

Læs mere på deres Facebook

Følg med på Aktuels’s Facebook og være den første til at høre om  deres produkter, tilbud og evt. stillinger.

Tilbage til forsiden